Friday, February 11, 2011

contest pic hitam putih paling cool ! :O

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

okayy dga contest neh pum mmg cool kan ?
so aku ape lagy .
join LAHH !


syarat-syarat ;

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni
saya suda follow (:
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
pun suda (:
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!*
pun suda (:
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !

*okayy sekarang kalau saya menang saya nak 
beli coklat byk byk ; sebab saya mmg gilaa coklat !
HAHA .

4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
*okayy sekarang saya nak tag pada kawan kawan yang comelote neh 

:O yeen
pun suda (:

5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

ehem ; na tgk pic yang konon cool tuhh ?
hee;
:DD
wink2 . taraaaaaaa
HAHA


COOL kan kan ? 
akuu juga terpikat gn pic nehh .

*hopee menang laa kan ; rm100 TUUU . . .
coklat coklat coklat ; wahh . HAAHA


3 comments:

  1. hehe sangat cool la korang. cayalah ;)

    ReplyDelete
  2. salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

    ReplyDelete